Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


Internet Traffic Report 1.02

Тоа е GUI алатка која ви овозможува брз пристап до сите нормални мрежни средства.

Интернет сообраќај извештај

  • Верзија :1.02
  • Датум на додавање :11/12/2011 1:33:38 AM
  • Лиценца :Freeware
  • Цена :$0
  • Вкупно преземања :164
  • Минатата недела преземања :1
  • Оперативен систем :Windows 7/Vista/2003/XP/2000/98/Me

Издавач опис (Show Original)

Интернет сообраќај извештај Колку пати е вашата интернет конекција е бавен, и сте се запрашале дали тоа беше вашиот провајдер или нешто поголемо случување. Тој проблем е што предизвика интернет сообраќај извештај (ITR), која е активно следење на трендовите во мрежата од средината до крајот на 90-те. Зарем не би било корисна за да имаат брз начин да го користите истиот пакет на алатки на ITR користи за генерирање на своите извештаи? Тоа е она што оваа програма е за сите ... AnalogX ITR клиентот е GUI алатка која ви овозможува брз пристап до сите нормални алатки кои се користат за дијагностицирање на проблеми со мрежата, од пинг на traceroute. Но ITRC е потребно уште еден чекор понатаму, давајќи чиста графички прикази на податоците, како и дополнителни информации да ви помогне да ги пронајде и да се одреди од каде потекнуваат проблемите. Најдобро од сè, ITRC работи во системската лента, и го прикажува тековната ITR перформанси рејтинг за или целиот интернет, или било кој од другите региони се песни.

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Интернет сообраќај извештај ,and please consult directly with program authors for any problem with Интернет сообраќај извештај .

Ниво на корисникот

Интернет сообраќај извештај
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

Нова