Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


SMP 2011 13.2.4

Значителна пазарна моќ е во реално време и интерактивни компјутер инвентар и хелп деск софтвер за претпријатија. ЗПМ ви овозможува да ги испита вашите стотици и

ЗПМ 2011

  • Верзија :13.2.4
  • Датум на додавање :3/30/2011 1:25:59 PM
  • Лиценца :Shareware
  • Цена :$262.5
  • Вкупно преземања :73
  • Минатата недела преземања :4
  • Оперативен систем :Win7 x32, Win7 x64, WinServer, WinVista, WinXP

Издавач опис (Show Original)

ЗПМ 2011 Значителна пазарна моќ е во реално време и интерактивни компјутер инвентар и хелп деск софтвер за претпријатија. ЗПМ ви овозможува да ги испита вашите стотици или илјадници хардвер Windows PC и софтвер за автоматски, управување со ризик проверка од страна неовластени промени, план за иднината на надградба, да се решат технички проблеми, намалување на TCO лесно. Во оваа верзија, Х / З модификација откривање е подобрена и мали бубачки поправи, промени на серверот модул се применува.

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for ЗПМ 2011 ,and please consult directly with program authors for any problem with ЗПМ 2011 .

Ниво на корисникот

ЗПМ 2011
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

Нова