Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


System Availability Database 3.6.3

Вклучи систем испади и генерирање на извештаи за достапност на системот и престој.

Достапност на системот база на податоци

  • Верзија :3.6.3
  • Датум на додавање :11/11/2011 9:30:07 PM
  • Лиценца :Demo
  • Цена :$179
  • Вкупно преземања :151
  • Минатата недела преземања :2
  • Оперативен систем :Windows XP/2000/98

Издавач опис (Show Original)

Достапност на системот база на податоци Вклучи Настани за неа, или телекомуникациски систем outages или инциденти и да ја стартувате извештаи за достапност на системот, прекини, прекинување пати. На достапност на системот база на податоци е самостоен програма која обезбедува едноставни бази на податоци и интуитивен интерфејс да се најавите на системот инциденти со детали за прекинување. Ова вклучува прекинување датум и време, реставрација датум и време, прекини, на клиентите погодени, тип на прекинување и причина за outage.Reports овозможи преглед и детали видливост за системи од групата, вклучувајќи достапност и престој graphs.Systems се групирани според областа ако сакате одделни извештаи за секој, и повеќе филтри може да се примени за извештаите.

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Достапност на системот база на податоци ,and please consult directly with program authors for any problem with Достапност на системот база на податоци .

Ниво на корисникот

Достапност на системот база на податоци
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook