Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


Remote Printer Manager 2.0.3

Далечински печатач менаџер е алатка за да додавате, бришете и да ја менувате мрежа.

Далечински печатење менаџер

  • Верзија :2.0.3
  • Датум на додавање :11/12/2011 9:11:30 AM
  • Лиценца :Shareware
  • Цена :$50
  • Вкупно преземања :3221
  • Минатата недела преземања :3
  • Оперативен систем :Windows XP/2000

Издавач опис (Show Original)

Далечински печатење менаџер Далечински печатење менаџер (RPM) е софистициран управување со мрежата алатка која им овозможува на мрежните администратори да додадете, модифицирате и да ги отстрани печатари на било кој Windows-компјутер базиран на нивниот network.Add, отстрани и да ја менувате сите локални и TCP / IP мрежа принтери со секој далечински компјутер . Со правилна ѕид додатоци, можете да поставите до компјутер од другата страна на светот за печатење! Динамички возачот Локација поддршка ви дава голема листа на печатари достапни да го инсталирате од компјутерот, не бараат пред-инсталација на драјвери на клиент компјутерот.

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Далечински печатење менаџер ,and please consult directly with program authors for any problem with Далечински печатење менаџер .

Ниво на корисникот

Далечински печатење менаџер
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

Нова