Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


Virtual Documents 1.0

Документ за споделување и соработка додаток кој се интегрира во. NET апликации

Виртуелна Документи

  • Верзија :1.0
  • Датум на додавање :11/11/2011 7:58:38 PM
  • Лиценца :Shareware
  • Цена :$69.95
  • Вкупно преземања :141
  • Минатата недела преземања :4
  • Оперативен систем :Windows Vista/2003/XP/2000/98

Издавач опис (Show Original)

Виртуелна Документи Виртуелна Документи од Антиохија софтвер е делење на документи и соработка додаток кој овозможува поголема контрола врз делење на податоци и е лесен за употреба. . NET plug-in-брзо се интегрира во вашиот постоечки бизнис апликација за инстант да се засили во функционалност и безбедност. Наместо секој вработен има изолирани документи се чуваат на неговиот или нејзиниот сопствен компјутер, Виртуелна Документи ги собира заедно во една централна локација во внатрешноста на Виртуелна Документи слика (. VDI) датотека. Папки и датотеки може да се создаде, избришан, преименуван и се пресели било каде во вашата апликација. Секој член може да даде само за читање или читање и пишување пристап до нивните податоци, да соработуваат на проекти, како и сè уште се способни да имаат свои приватни "простор". Сега, вашиот тим да пристапите на сите податоци генерирани па сите кои работат на проектот останува информирани и во тек. Со сите документи податоците зачувани во една датотека со слика, безбедноста е построги и податоците за наплата е брзо. Енкрипција на податоците додава дополнителен слој на сигурност. Вашите корисници нема да го забележите и како тие работат, но Виртуелна Документи енкриптира сите нивни документи зад сцената за врвен безбедност. Не модификации за вашата апликација се потребни. Ако сакате да се зачува вредни простор на дискот, сметаат овозможува компресија на компактен датотека на податоци како нови датотеки се додаваат на сликата. Бидејќи Виртуелна документи е развиен со интернационализација на ум, тоа правилно може да го прифати, процес, и прикажување на широк спектар на скрипти, формати на податоци, и јазици. Со други зборови, таа го поддржува локализирана интерфејси и регионални податоци да ја направи достапна за корисниците од целиот свет. Виртуелна Документи е вистинскиот додадете-за секој бизнис, каде што комуникацијата и соработката се клучни за успех. На документи за удел и податоци новиот, паметни, безбеден и достапен начин.

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Виртуелна Документи ,and please consult directly with program authors for any problem with Виртуелна Документи .

Ниво на корисникот

Виртуелна Документи
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook