Слободен софтвер превземање, над 150.000 софтвер бесплатно симнување


BI xPress 1.2

Управување со SSIS миграција уште од самиот почеток и стандардизираат без кодирање.

БИ Xpress

  • Верзија :1.2
  • Датум на додавање :11/11/2011 10:21:49 PM
  • Лиценца :Others
  • Цена :$0
  • Вкупно преземања :177
  • Минатата недела преземања :1
  • Оперативен систем :Windows Vista/2003/XP/2000

Издавач опис (Show Original)

БИ Xpress Управување со SSIS миграција уште од самиот почеток и стандардизираат без кодирање. БИ Xpress применува правилата и најдобрите практики во сите ваши SSIS миграција пакети овозможувајќи лесно, распоредувања, ревизија, следење и известување за SSIS миграција. Карактеристики на BI Xpress: распоредувања: БИ Xpress ќе распореди илјадници пакети и сродните конфигурациски датотеки на едно време. Корисниците исто така ќе можат автоматски да се промени Ниво на заштита и конфиг фајл патеки во текот на распоредување. Управување со: Со БИ Xpress, корисниците можат да управуваат и откривање на прашања во рамките на SSIS животната средина брзо. Ревизија: БИ Xpress овозможува на корисниците да qickly и лесно да се добие вредни траење и грешка статистика. Мониторинг: Корисниците сега можат лесно да се види најдолго трчање пакети и најчестиот пауза падови и неуспеси во животната средина. Известување: БИ Xpress автоматски ќе ви испрати на e-mail или текстуална порака известува корисниците на успешни или неуспешни SSIS пакет егзекуции. ПОНУДИ интеграција: БИ Xpress е сега лесно достапни со само неколку кликања без напуштање на ПОНУДИТЕ опкружување! Известување: БИ Xpress овозможува интуитивно да се конфигурираат за известување во сите ваши SSIS пакети. Со задача на ниво на известување, проблеми никогаш не било полесно!

Изјава

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for БИ Xpress ,and please consult directly with program authors for any problem with БИ Xpress .

Ниво на корисникот

БИ Xpress
*****
Rating 0

Ги споделите со вашите пријатели

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

Нова