Δωρεάν λήψη λογισμικού , πάνω από 150.000 λογισμικό δωρεάν downloads


Group Net Send 1.01

Ομάδα Net Στείλτε είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών που στέλνουν μηνύματα σε πολλαπλούς χρήστες ή ομάδες χρηστών. utliity μας χρησιμοποιεί το

Ομάδα Καθαρά Αποστολή

  • Εκδοχή :1.01
  • Ημερομηνία προστιθέμενη :3/30/2011 11:39:06 PM
  • Άδεια :Shareware
  • Τιμή :$49.99
  • Συνολικές λήψεις :149
  • Τελευταία λήψεις εβδομάδα :3
  • Λειτουργικό σύστημα :WinXP, Windows2000, WinNT 4.x, Windows2003

Περιγραφή εκδότη (Show Original)

Ομάδα Καθαρά Αποστολή Ομάδα Net Στείλτε είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών που στέλνουν μηνύματα σε πολλαπλούς χρήστες ή ομάδες χρηστών. utliity μας χρησιμοποιεί το υπάρχον Microsoft Messaging Service να στείλει ένα μήνυμα προς δικτύου που περιλαμβάνεται στον κατάλογο των υπολογιστών. Με την ομάδα Net Αποστολή μπορείτε να στέλνετε μηνύματα με οποιοδήποτε όνομα χρήστη ή τον υπολογιστή στο δίκτυό σας. Μόλις δημιουργήσετε ένα message.txt αρχείο με το μήνυμα που θέλετε να στείλετε (υποστηρίζει CR characters LF). Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα usernames.txt που περιέχει τη λίστα με όλους τους χρήστες που θέλετε να στείλετε το μήνυμα σε. Διαμόρφωση αυτά τα αρχεία στη γραμμή εντολών και πατήστε enter, να κάνουμε όλη τη δουλειά! Ομάδα Net Στείλτε είναι ιδανική για την ενεργοποίηση μηνύματα που βασίζονται σε γεγονότα δικτύου ή όταν οι μηχανές επανεκκίνησή του. Μπορείτε να ανακατευθύνετε την έξοδο που θα χρησιμοποιηθεί για άλλες διεργασίες ή αποθηκεύονται σε ένα αρχείο καταγραφής για μελλοντική χρήση. Μπορείτε ακόμη και καθαρό στείλετε μεγάλα αρχεία με την επιλογή-S γραμμή εντολών, αυτό επιτρέπει στα μηνύματα που είναι πολύ μεγάλα για να χωριστεί σε πολλαπλά μηνύματα. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες με τον Όμιλο Net Αποστολή. ΔΕΝ υπάρχει εγκατάσταση πελάτη που απαιτούνται, οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιείτε Windows NT, 2000, 2003 ή XP και έχουν την Υπηρεσία μηνυμάτων που ξεκίνησε. Κατεβάστε το 100% πλήρως λειτουργική έκδοση shareware της Net Group Αποστολή σήμερα.

Δήλωση

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Ομάδα Καθαρά Αποστολή ,and please consult directly with program authors for any problem with Ομάδα Καθαρά Αποστολή .

Βαθμολογία Χρηστών

Ομάδα Καθαρά Αποστολή
*****
Rating 0

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook