Δωρεάν λήψη λογισμικού , πάνω από 150.000 λογισμικό δωρεάν downloads


Restorer Ultimate 6.0

Συντηρητή Ultimate αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά λογισμικού ανάκτησης δεδομένων για να αντικαταστήσει το γνωστό, βραβευμένο Restorer2000. Είναι ένα απλό και αξιό

Αποκαταστάτης Ultimate

  • Εκδοχή :6.0
  • Ημερομηνία προστιθέμενη :3/31/2011 4:25:25 AM
  • Άδεια :Shareware
  • Τιμή :$30
  • Συνολικές λήψεις :272
  • Τελευταία λήψεις εβδομάδα :2
  • Λειτουργικό σύστημα :Win2000, Win7 x32, Win7 x64, Win98, WinServer, WinVista, WinVista x64, WinXP

Περιγραφή εκδότη (Show Original)

Αποκαταστάτης Ultimate Συντηρητή Ultimate αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά λογισμικού ανάκτησης δεδομένων για να αντικαταστήσει το γνωστό, βραβευμένο Restorer2000. Είναι ένα απλό και αξιόπιστο "do-it-yourself" λύση αποκατάστασης αρχείων που μετατρέπει οποιονδήποτε υπολογιστή σε ένα ισχυρό σταθμό εργασίας ανάκτησης δεδομένων. Σας επιτρέπει να συνδέσετε οποιονδήποτε αριθμό των δίσκων στον υπολογιστή σας να εκτελέσει την ανάκτηση αρχείων για την προσωπική, εταιρική, ή τις ανάγκες των πελατών. Ένα εύκολο στη χρήση οδηγό προσανατολισμένη διεπαφής, εκτεταμένες δυνατότητες αναζήτησης αρχείων, γραφική αναπαράσταση δομή του αρχείου, προεπισκόπησης αρχείων να αξιολογήσουν τις πιθανότητες ανάκτησης, την ποικιλία των θέσεων για να αποθηκεύσετε τα ανακτημένα αρχεία όλα συνδυάζονται για να κάνουν αυτό τον αριθμό το λογισμικό ένα επιλογή για τους επαγγελματίες ανάκτηση δεδομένων, καθώς και όπως για το σπίτι και τις μικρές χρήστες γραφείου. Συντηρητή Ultimate έκδοση PRO περιλαμβάνει επίσης την υποστήριξη για την ανασυγκρότηση RAID και ανάκτησης δεδομένων, δεν έχει σημασία πόσο περίπλοκη είναι η διάταξη RAID, καθώς και ακατέργαστου ανάκτηση αρχείων (αναζήτηση αρχείων για τις υπογραφές τους), η υποστήριξη για Macintosh και Linux / Unix συστήματα αρχείων, ένα προηγμένο κείμενο / δεκαεξαδικό επεξεργαστή, και πολύ περισσότερο για την επίλυση σχεδόν κάθε αρχείο και δεδομένα έργο αποκατάστασης. Η έκδοση δίκτυο μπορεί να συνδεθεί με έναν απομακρυσμένο υπολογιστή, ανοικτή και σάρωση σκληροί δίσκοι, χωρίσματα, ή τμήματά τους και να ανακτήσει τα αρχεία από έναν απομακρυσμένο υπολογιστή όσο Restorer Ultimate μπορεί για μια τοπική συσκευή. Συντηρητή 6.x λειτουργεί με αυθαίρετες RAID6 και υποστηρίζει exFAT. NTFS parsing αλγόριθμος βελτιστοποιηθεί επίσης.

Δήλωση

Please be aware that downloadbee do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Αποκαταστάτης Ultimate ,and please consult directly with program authors for any problem with Αποκαταστάτης Ultimate .

Βαθμολογία Χρηστών

Αποκαταστάτης Ultimate
*****
Rating 0

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας

Del.icio.us Live Share on Twitter Google Myspace Facebook

Νέος